ACN-ICTsolutions levert naast internetdiensten sinds 2009 ook VoIP- of zoals het vaak genoemd wordt Cloud telefonie.
Dit is telefonie via internet voor bedrijven.
Van de telefoonnummers en configuratie tot volledige implementatie op locatie inclusief beheer en eindgebruikers training(en).
Wij verzorgen het complete traject voor u. Dit doen wij in samenwerking met zorgvuldig door ons geselecteerde VoIP partners, zij leveren en onderhouden voor ons de telefonie Cloud infrastructuur die wij gebruiken.

Bellen via VoIP geeft u als ondernemer alle vrijheid om te te ondernemen zonder de hoge kosten en zorgen die traditionele telefonie vaak met zich meebrengt.

Maakt u nog gebruik van een traditionele telefooncentrale en ISDN2 of meervoudige analoge telefoonlijnen dan adviseren wij u zeker contact met ons op te nemen.

KPN stopt namelijk per 1 september van dit jaar met de ISDN2 en analoge groepsdiensten !!

Wij kunnen gezien onze jaren lange ervaring in telefonie zeker voor u een passende oplossing bieden zodat u ook na deze datum goed of wellicht zelf beter bereikbaar bent.

VoIP bellen, is Beter bereikbaar zijn tegen lagere kosten !

Bellen via VoIP is voordeliger, de abonnementen en de gesprekstarieven. Maar wat belangrijker is u geeft uw organisatie meer mogelijkheden.

Denk daarbij eens aan onderstaande faciliteiten en het gemak deze online te kunnen beheren ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt. Daardoor bent u beter bereikbaar voor uw klanten en zal uw klanttevredenheid aanzienlijk toenemen.

  • Online beheerportal
  • Alle benodigde telefonie faciliteiten zoals, voicemail, dag/nachtstand(en), keuze menu’s, informatieve teksten en nog veel meer.
  • Bestaande telefoonnummers met nummerbehoud migreren naar VoIP.
  • Lagere maandelijkse abonnements- en belkosten.
  • Aantal VoIP gebruikers gemakkelijk op en af te schalen.
  • Locatie onafhankelijk bijvoorbeeld thuiswerkers of een externe locatie gemakkelijk integreren.
  • Integratie met mobiele telefoon zodat u altijd en overal met uw zakelijke nummer kunt bellen en bereikbaar kunt zijn,
  • Geen grote investering in een nieuwe telefooncentrale en onderhoudscontract(en).
  • lage

Voor een compleet overzicht kunt u best even contact opnemen met één van onze collega’s 0416-724 880 of  doe een offerte aanvraag. Die is altijd vrijblijvend en deze ontvangt u vaak al binnen één werkdag !

Mocht u nog beschikken over bestaande telefonie systemen welke nog niet afgeschreven zijn ook dan zijn er mogelijkheden om toch de overstap te maken naar VoIP zonder deze meteen al te vervangen.

Wij maken graag een afspraak om met u de opties en mogelijkheden door te nemen.

0416-724 880
info@acn-ictsolutions.nl

VoIP communications