Wij zijn een full service internetbureau welke is gespecialiseerd in webdesign, hosting, internet domeinregistratie.

Daar hoort ons inziens ook communicatie bij vandaar dat wij sinds 2009 ook al VoIP- (Voice over internet) of zoals men dat noemt Cloud telefonie oplossingen leveren.

Daarbij horen natuurlijk ook goede snelle en betrouwbare internetverbindingen ( VDSL,COAX,Fiber) en bijbehorende hardware.

Van de telefoonnummers en configuratie tot volledige implementatie op locatie inclusief beheer en eindgebruikers training(en).
Wij verzorgen het complete traject voor u. Dit doen wij in samenwerking met zorgvuldig door ons geselecteerde VoIP partners, zij leveren en onderhouden voor ons de telefonie Cloud infrastructuur die wij gebruiken.

Bellen via VoIP geeft u als ondernemer alle vrijheid om te te ondernemen zonder de hoge kosten en zorgen die traditionele telefonie vaak met zich meebrengt.

Maakt u nog gebruik van een traditionele telefooncentrale en ISDN2 of meervoudige analoge telefoonlijnen dan adviseren wij u zeker contact met ons op te nemen.

KPN stopt namelijk per 1 september van dit jaar met de ISDN2 en analoge groepsdiensten !!

Wij kunnen gezien onze jaren lange ervaring in telefonie zeker voor u een passende oplossing bieden zodat u ook na deze datum goed of wellicht zelf beter bereikbaar bent.


0416-724 880
info@acn-ictsolutions.nl

VoIP communications